facebook tracking
Anna-Karin Lundgren

Anna-Karin Lundgren

Modern bonde

HUR STARTADE DIN KARRIÄR PÅ LJUSGÅRDA?

- Jag började arbeta i produktion som extrapersonal och trivdes jättebra. När jag sedan blev erbjuden en tjänst fanns det ingenting att tveka på! 

HUR SER EN TYPISK ARBETSDAG UT?

Vi startar alltid dagen gemensamt med några minuters genomgång av vad som händer det närmsta dygnet. På kontoret får vi alltid det stöd och de verktyg vi behöver för att komma vidare och lyckas i vårt arbete - om det så är utbildningar, litteratur, programvaror eller specifika arbetsverktyg. Jag tycker om att vi sitter i ett öppet kontorslandskap, det gör att vi bolla mycket med varandra och det är lätt att få snabb input på frågor som dyker upp. 

VILKA ÄR DE FRÄMSTA UTMANINGARNA I DITT JOBB?

- Den främsta utmaningen inom produktionen är nog det biologiska för mig. Jag är ingen "växt-expert" så jag lär mig mycket nytt varje dag vilket jag tycker är väldigt kul.

VAD GILLAR DU MEST MED DITT JOBB?

- Mycket, men främst kollegorna! Vi har väldigt högt till tak, skrattar och skämtar med och om varandra. Det är sällan man går hem utan ett leende. 

VEM TRIVS BRA MED ATT ARBETA PÅ LJUSGÅRDA?

- Någon som gillar utveckling! Det händer nya saker hela tiden och företaget växer och utvecklas i rask takt, här gäller det att vara flexibel och se nya saker som något positivt. 

+46739414868

Jobbar du redan på Ljusgårda?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@ljusgarda.se
Teamtailor

Employer branding från Teamtailor